Business Print: Jouw creatieve breinen!

Social media training | Social media management | Content Design

Het bedrijf

De social media van Business Print naar een hoger niveau brengen.

Business Print staat bekend als een eigenwijze en servicegerichte drukkerij. Bij ieder project denkt het team met je mee en hebben zij adviezen.

Printen, kopiëren en zoveel meer

Naast printen doen nog veel meer. Ze gaan te werk met uw ontwerp, of ontwerpen het voor u. Met veel plezier gaan deze “vakidioten” aan de slag met grote en kleine oplages. Van visitekaartjes tot gevelbeplankingen… Ze werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.

Onze marketingactiviteiten

Wij brengen de social media van Business Print naar een hoger niveau met deze activiteiten.

Wij houden ons bezig met verschillende social media activiteiten die perfect passen bij hun behoeften en flexibel, afhankelijk van het project, gewijzigd worden. Zo zorgen wij voor een draagvlak waardoor zij op social media actief kunnen zijn. Heeft u vragen over onze activiteiten? Neem dan contact op ons op.

SOCIAL MEDIA TRAINING

Bij Business Print hadden ze voorafgaand aan onze samenwerking behoefte aan een social media scan en extra training om hun kennis te vergroten. Hierdoor is de uitvoering van hun social media activiteiten tegenwoordig een stuk eenvoudiger.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Op basis van de behoeften hebben wij met Business Print de invulling samengesteld van hun Social Media Management pakket. Het pakket sluit daarom nauw aan op de actuele situatie binnen de organisatie.

TRENDWATCHING

Gedurende het jaar zijn er telkens vele nieuwe trends op het gebied van social media. Deze houden wij in de gaten en rapporteren wij. Zo spelen zij in op de actualiteiten.