B3 bouwadviseurs

B3 bouwadviseurs is een bouwadviesbureau gevestigd in Wassenaar. Sinds 1999 voorzien zij bouwprojecten van advies. B3 focust zich op het adviseren en uitvoeren van de volgende aspecten:

  • Bouwmanagement
  • Contractvorming
  • Bouwkostenmanagement
  • Vergunningen
  • Uitvoeringsbegeleiding

B3 bouwadvieurs werkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder; de overheid, ontwikkelaars en architecten. Zij hebben ondertussen aan veel mooie projecten mogen bijdragen. Denk hierbij aan het nieuwe terminal gebouw van Schiphol, ontwikkelingen bij de Amsterdam RAI, museum Corpus, Den Haag Centraal, Breda Centraal en vele appartementen complexen en villa’s.

Onze activiteiten

Voor B3 bouwadvieurs houden wij ons bezig met social media management. Daarnaast hebben wij hun mooie website ontwikkeld en zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan.

Website

Voor B3 bouwadvieurs hebben wij een website ontwikkeld die past binnen de branche maar wel origineel en vernieuwend is. Hierbij zijn wij uitgegaan van de identiteit van de organisatie en haar behoeftes.

Social media management

Naast de ontwikkeling van de website focussen wij ons op de social media van B3. Het Social Media Management pakket waar zij voor hebben gekozen bestaat onder andere uit het managen van hun LinkedIn bedrijfspagina.

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.