Business Print

Business Print staat bekend als een eigenwijze en servicegerichte drukkerij. Bij ieder project denkt het team met je mee en hebben zij adviezen.

Printen, kopiëren en zoveel meer

Naast printen doet Business Print nog veel meer. Ze gaan te werk met uw ontwerp, of ontwerpen het voor u. Met veel plezier gaan deze “vakidioten” aan de slag met grote en kleine oplages. Van visitekaartjes tot gevelbeplankingen… Ze werken uitsluitend met kwaliteitsmerken.

Business Print - Marketway

Onze activiteiten

Voor Business Print houden wij ons bezig met verschillende activiteiten die perfect passen bij hun behoeften en flexibel gedurende de samenwerking gewijzigd worden. Zo zorgen wij voor een draagvlak waardoor zij online actief kunnen zijn.

Social Media Management

Op basis van de behoeften hebben wij met Business Print de invulling samengesteld van hun Social Media Management pakket. Het pakket sluit daarom nauw aan op de actuele situatie binnen de organisatie.

Social media training

Bij Business Print hadden ze voorafgaand aan onze samenwerking behoefte aan een social media scan en extra training om hun kennis te vergroten. Hierdoor is de uitvoering van hun social media activiteiten tegenwoordig een stuk eenvoudiger.

Trendwatching

Gedurende het jaar zijn er telkens vele nieuwe trends op het gebied van social media. Deze houden wij in de gaten en passen wij voor Business Print toe. Zo spelen zijn in op de actualiteiten.

Succesvolle cases

Brandwacht Inside
Waarborging van brandveiligheid

Lees Meer

HOS VeiligheidsCombi
Beveiliging van uw werkvloer

Leer Meer

Business Print
Zakelijk printer

Leer Meer

SV Nootdorp
Voetbalvereniging in Nootdorp

Lees Meer

B3 bouwadviseurs
Bouwadvisering

Lees Meer

PIT Wijnen
Wijnleverancier voor de horeca

Leer Meer

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.

Marketway Logo