HOS VeiligheidsCombi

HOS VeiligheidsCombi BV waarborgt de (brand)veiligheid op de werkvloeren van alle organisaties. HOS VeiligheidsCombi is gespecialiseerd in het inzetten van brandwachten, veiligheidskundigen en beveiligers. Daarnaast is HOS in te schakelen voor de aanschaf van verschillende veiligheidsattributen. HOS waarborgt de veiligheid op werkvloeren door een actieve werkhouding, het meedenken in oplossingen, betrokkenheid, flexibiliteit, respect en het nakomen van afspraken.

Kennis en ervaring neemt HOS VeiligheidsCombi mee als coördinatoren naar de projecten, maar ze werken zelf ook mee en borgen daarmee de kernwaarden waar HOS VeiligheidsCombi voor staat. HOS staat daarnaast in de markt ook bekend als Brandwacht Online.

Onze activiteiten

Wij worden door HOS VeiligheidsCombi ingezet om de volledige marketing te managen. Hierbij richten wij ons onder andere op social media management, website onderhoud, content design en het ontwikkelen van de HOS huisstijl.

Social Media management

Wij managen de Instagram, Facebook en LinkedIn social media profielen van HOS VeiligheidsCombi. Wij zetten deze kanalen ter verhoging van de online naamsbekendheid van HOS.

Web onderhoud en service

Hoewel wij de website van HOS VeiligheidsCombi niet ontwikkeld hebben, is het onderhouden van de website een van onze belangrijkste activiteiten.

www.hosveiligheidscombi.nl
www.brandwachtonline.nl

Content Design

Wij managen niet alleen de social media kanalen, maar ontwikkelen ook de content die wij hier op posten. Omdat wij streven 1x per week te posten is het ontwerpen van de content een belangrijke activiteit.

Huisstijlen

Een huisstijl van bedrijven is nooit afgerond. Het is belangrijk de huisstijlen te blijven ontwikkelen. Daarom blijven wij de huisstijlen door ontwikkelen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van flyers en briefpapier.

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.