PIT Wijnen

PIT wijnen is een wijnleverancier voor horecagelegenheden, uit Nootdorp. Zij gaan te werk vanuit hun passie voor wijnen. Het hele jaar door houden zij zich bezig met het selecteren van de juiste wijnen voor het assortiment, zoals seizoensgebonden wijnen. PIT Wijnen is een echt familiebedrijf en zo gaan zij ook te werk.

“Persoonlijk contact tussen de klant en ons, als hun wijnleverancier, vinden wij erg belangrijk.”

Bij PIT Wijnen kan de horeca terecht voor geselecteerde wijnen of een volledige menukaart. De wijnen die zij hiervoor aanbieden zijn op een innovatie en duurzame manier geproduceerd.

Onze activiteiten

Voor PIT Wijnen hebben wij eind 2020 een website geproduceerd. Het was ons doel om de persoonlijke service en het familieconcept van PIT over te brengen op de site.

Website

Eind 2020 is de website van PIT Wijnen gelanceerd. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over PIT. Dankzij de website is hun vindbaarheid verbeterd en kan er persoonlijk contact plaatsvinden met het familiebedrijf. De website is daarnaast volledig afgesteld op de wensen van PIT.

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.