PIT Wijnen

PIT wijnen is een wijnleverancier voor horecagelegenheden, uit Nootdorp. Zij gaan te werk vanuit hun passie voor wijnen. Het hele jaar door houden zij zich bezig met het selecteren van de juiste wijnen voor het assortiment, zoals seizoensgebonden wijnen. PIT Wijnen is een echt familiebedrijf en zo gaan zij ook te werk.

“Persoonlijk contact tussen de klant en ons, als hun wijnleverancier, vinden wij erg belangrijk.”

Bij PIT Wijnen kan de horeca terecht voor geselecteerde wijnen of een volledige menukaart. De wijnen die zij hiervoor aanbieden zijn op een innovatie en duurzame manier geproduceerd.

Marketway - PIT Wijnen Fermento Drinks

Onze activiteiten

Voor PIT Wijnen hebben wij eind 2020 een website geproduceerd. Het was ons doel om de persoonlijke service en het familieconcept van PIT over te brengen op de site.

Website

Eind 2020 is de website van PIT Wijnen gelanceerd. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over PIT. Dankzij de website is hun vindbaarheid verbeterd en kan er persoonlijk contact plaatsvinden met het familiebedrijf. De website is daarnaast volledig afgesteld op de wensen van PIT.

Succesvolle cases

Brandwacht Inside
Waarborging van brandveiligheid

Lees Meer

HOS VeiligheidsCombi
Beveiliging van uw werkvloer

Leer Meer

Business Print
Zakelijk printer

Leer Meer

SV Nootdorp
Voetbalvereniging in Nootdorp

Lees Meer

B3 bouwadviseurs
Bouwadvisering

Lees Meer

PIT Wijnen
Wijnleverancier voor de horeca

Leer Meer

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.

Marketway Logo