SV Nootdorp

SV Nootdorp is een voetbalvereniging uit Nootdorp,Ā onze plaatselijke gemeente. Tegenwoordig is SV Nootdorp de meest succesvolle voetbalvereniging in Pijnacker-Nootdorp. Het eerste elftal heeft onder andere vrij recent in de Hoofdklasse van het Nederlands amateurvoetbal gespeeld. Ondertussen speelt ook een groot deel van de jeugd van SV Nootdorp op landelijk niveau en worden er veel talenten gescout door profclubs.

Sinds het seizoen 2021 – 2022 zijn wij door middel van een strategische samenwerking nauw verbonden aan SV. In opdracht van het bestuur zijn wij begonnen met het verbeteren van de online activiteiten van de vereniging met het doel, net als op het veld en in de kantine, ook online verbonden te zijn met haar leden, sponsors, vrijwilligers en iedereen die de club een warm hart toe draagt. Dit heeft geleid tot een mooi samenwerkingsverband tussen SV Nootdorp en Marketway.

Onze activiteiten

Onze activiteiten voor SV Nootdorp zijn gefocust op het toebrengen van een online verbondenheid tussen SV en iedereen die betrokken is bij de club. Daarom zijn wij bezig met onder andere de volgende activiteiten.

Social Media management

Wij zijn verantwoordelijk voor de Instagram en Facebook pagina van SV Nootdorp. Op deze kanalen streven wij ernaar iedereen van de updates over de club te voorzien en online verbondenheid te creƫren.

Content design

De social media van SV Nootdorp moet worden voorzien van content. Wij ontwerpen deze content met het doel consistent de betrokken mensen bij SV via social media van informatie te voorzien.

Website

In samenwerking met de web commissie van de club zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van de website. Daarnaast worden er regelmatig nieuwsberichten geplaatst.

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.