Ontdek meer over Leadinfo met Marketway

Wij zijn jouw officiële partner voor het maximaliseren van leadgeneratie met behulp van Leadinfo. Ben je op zoek naar een krachtige tool om je websitebezoekers te identificeren en om te zetten in waardevolle leads? Zoek dan niet verder, want met Leadinfo krijg je realtime inzicht in welke bedrijven jouw website bezoeken, rechtstreeks in een handig dashboard.

Start een proefperiode Vraag meer info aan

Ontdek de kracht van Leadinfo

Met Leadinfo zie je direct welke bedrijven je website bezoeken, zonder giswerk. Dankzij onze uitgebreide bedrijfsdatabase identificeren we elk bedrijf op basis van het IP-adres van de bezoeker. Bovendien voldoen we volledig aan de AVG/GDPR, zolang je de juiste marketingtoestemming hebt en dit vermeldt in je privacybeleid.

Maar dat is nog niet alles. Leadinfo kent elke bezoeker een leadscore toe op basis van hun websiteactiviteit, zodat je gemakkelijk oninteressante leads kunt filteren en je kunt richten op veelbelovende prospects. Je kunt zelf labels toekennen en selecties exporteren naar je CRM-systeem voor een moeiteloze opvolging.

Leadinfo portal
Leadinfo - Marketway

Ideaal voor B2B-bedrijven

Leadinfo is vooral interessant voor B2B-bedrijven, omdat het helpt bij het identificeren en volgen van bedrijven die je website bezoeken. Dit stelt je in staat om gerichte marketing- en salesacties uit te voeren en potentiële klanten effectief te benaderen. Denk aan het toevoegen van deze bedrijven aan je LinkedIn-netwerk of het gericht tonen van advertenties.

Voordelen

Inzicht in websitebezoekers maakt leadgeneratie efficiënter
Automatisering ter stroomlijning van leadkwalificatie
› Integratie met CRM
› Gepersonaliseerde interactie met LeadGen formulier
Eenvoudig dashboard om mee te werken

Loop niet langer nieuwe leads mis

Leadinfo koppelt de gegevens van je B2B-bezoekers aan hun uitgebreide database, waardoor je precies weet wie je bezoekers zijn, waar ze werken en hoe ze zich gedragen op je website. Stop met het missen van omzetkansen en start met het genereren van leads op een eenvoudige en effectieve manier.

Ontdek nu hoe jouw bedrijf met Leadinfo en Marketway een nieuwe weg van Lead Generatie in kan slaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of start met jouw 14-daagse proefperiode!

Start een proefperiode Telefonisch contact