Adverteren op social media en google

Begin nu met adverteren op social media en Google. Adverteren via Google en verschillende social media kanalen, zoals Facebook Ads, wordt namelijk steeds belangrijker. Door gericht te adverteren en de juiste doelgroep te targetten vergroot u uw naamsbekendheid, teneinde groei te genereren voor uw bedrijf.

Marketway kan daarom voor uw organisatie gerichte en efficiënte advertentiecampagnes ontwikkelen. Maar welk kanaal is relevant voor u? Het is belangrijk te weten welke kanalen voor u het relevantst zijn, daarom behandelen wij dit in een kick-off gesprek. De advertentiecampagnes waar wij u mee kunnen helpen zijn bijvoorbeeld; Google Ads en LinkedIn, Instagram of Facebook advertenties.

📍 5 Redenen om te adverteren op social media en Google

1. Een efficiënte manier om uw naamsbekendheid te vergroten
2. U heeft een groot bereik
3. U kunt specifiek uw doelgroep targetten
4. Het is betaalbaar
4. U kunt zo eenvoudig potentiële klanten bereiken

Advertentiecampagne Google Ads - Marketway

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek behandelen wij de advertentie mogelijkheden met het doel de omzet van uw bedrijf te vergroten. Het inzetten van een passende advertentiecampagne is hiervoor namelijk de ideale manier. Het is noodzakelijk een goede strategie te hanteren immers moet dit passend zijn bij uw organisatie, bedrijfsidentiteit, core business, producten en/of diensten. Door advertenties te blijven monitoren en op basis van de resultaten te optimaliseren zorgen wij ervoor dat uw advertenties up-to-date blijven.

Wij hebben ervaring met adverteren op Instagram, Facebook, LinkedIn en Google. Met onze ervaring kunnen wij uw advertentiecampagne ontwikkelen met het doel deze optimaal in te richten en uit te voeren. Kortom, zo beschikt u over de strategie die niet alleen bij uw wensen en behoeften past, maar ook aansluit op de geselecteerde doelgroep. Adverteren op Google of social media is daarom de wijze om uw online zichtbaarheid te verbeteren en over te gaan tot conversies.

[/row]
Meer weten?

Online marketingbureau Marketway helpt jou verder!

Niels van der Deijl - Marketway

Niels van der Deijl
Founder Marketway

U kunt hier direct contact opnemen.

Heeft u vragen over de marketingactiviteiten die wij als online marketingbureau uitvoeren om u online te laten groeien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te behandelen, eens kennis te maken of om een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag verder over een van de onderstaande onderwerpen, zoals adverteren op social media of Google!

– Advertentiecampagnes

– Design

– Huisstijlen

– Social media management

– Strategieën

– Websites en webshops

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.