Content Design

Marketway ontwerpt voor u de content die uw organisatie nodig heeft! Wij ontwerpen alles wat zowel online of offline ingezet kan worden. Wij doen aan content design zodat u beschikt over de beste visuele uitingen voor uw doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

— Social media content
— Website content
— Foto’s & video’s
— Flyers (Twee-of vierzijdig)
— Posters
— 3-luik
— Brochures
— Magazines
— Advertenties (voor in een krant, tijdschrift of online)

Design Photoshop - Marketway

Hoe werkt het?

U heeft content nodig, wij maken het! Tegenwoordig draait alles om visuele uitingen, zowel online als offline. Wij maken daarom voor u de content die u nodig heeft voor op social media kanalen, uw website of in huisstijl dragers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Het is natuurlijk ook mogelijk om door ons maandelijks een content kalender samen te laten stellen. Op basis van uw bedrijfsidentiteit, wensen en behoeften kijken wij wat het beste aansluit op uw doelgroep. Zo krijgt u maandelijks inspiratie om content te ontwikkelen en lanceren op basis van onze ideeën. Wilt u toch iets minder tijd kwijt zijn aan het managen van uw social media kanalen? Denk dan eens na over het uitbesteden van uw social media. Wij zijn uw persoonlijk social media manager en kunnen een gepersonaliseerd pakket aanbieden. Ons content design sluit perfect aan op uw social media behoeften.

Meer info

Tegenwoordig is het voor elke organisatie noodzakelijk om een professionele online en offline representatie te hebben voortkomend uit visuele uitingen. Het hanteren van één stijl in een organisatie is erg belangrijk. Zoals wij graag zeggen: “huisstijl is identiteit”. Houdt hier rekening mee als u gaat starten met het ontwerpen van uw bedrijfsuitingen. Het is daarom van belang een huisstijl te hanteren. Ook dit kunnen wij voor u samenstellen.

Meer info

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.

Marketway Logo