Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl = identiteit! Een eigen huisstijl voor slechts €299,-

Wilt u een huisstijl laten ontwerpen voor uw organisatie? Dan bent u bij Marketway aan het goede adres. Special hiervoor hebben wij namelijk een passend huisstijl pakket.

Bent u net een eigen bedrijf begonnen? Dan is het belangrijk uw bedrijfsidentiteit en professionaliteit te uiten door middel van een huisstijl. Echter is het ook belangrijk uw huisstijl eens in de zoveel jaar te updaten. Wij hebben voor u een passend pakket samengesteld. Dankzij onze ervaring hebben wij kunnen beslissen uit welke onderdelen het pakket bestaat. Dit zijn:

Uw huisstijl laten ontwerpen kan nu al voor slechts €299,-.

— Logo
— Briefpapier
— Visitekaartjes
— Flyer
— Social Media Banner
— E-mail handtekening

Huisstijl Ontwerpen - Marketway

Het stappenplan voor het ontwerpen van uw huisstijl

Ten eerste gaan wij in gesprek over de uitstraling die u wilt bewerkstelligen. Een huisstijl staat voor identiteit, wat een positieve indruk dient achter te laten. Aan de hand van de uitstraling die u wenst te hebben wordt een huisstijl ontworpen met als belangrijkst onderdeel een logo. Hierbij geldt de vraag, ‘’wat past het best bij mijn organisatie?’’ Een beeldlogo of een woordlogo. Daarnaast is het noodzakelijk dat de huisstijl ook past bij de bedrijfsnaam. U dient zich vervolgens professioneel te vertegenwoordigen, ten opzichte van de huisstijl.

Echter kunnen wij het ons goed voorstellen dat u niet alle onderdelen uit het pakket nodig hebt of juist onderdelen wilt toevoegen, zoals een drieluikje of een enveloppe. Dan is het mogelijk het pakket te personaliseren of verschillende onderdelen van een huisstijl los te bestellen. Op basis van uw wensen gaan wij een huisstijl ontwerpen die naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit.

U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij bespreken altijd graag met u persoonlijke alle opties, uw wensen en behoeften.

LG Health Training - Marketway

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.

Marketway Logo