Social Media Uitbesteden

4 Reden om uw social media uit te besteden aan Marketway!

1. Vergroot uw naamsbekendheid
2. Consistent online aanwezigheid
3. Bespaart u tijd
4. U kunt doorgaan met uw bedrijfsactiviteiten

Samen kunnen wij een gepersonaliseerd pakket samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor één van onze vastgestelde pakketten te kiezen. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn, hoe een gepersonaliseerd pakket ingedeeld kan worden of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Marketway Social Media
Social Media marketing is het verleden, heden en toekomst!

De afgelopen jaren is het gebruik van social media sterk toegenomen tot 3.96 miljard gebruikers.

Het doel van de social media kanalen kan beschreven worden als het online in verbinding brengen van mensen en organisaties. Recent is het ook zichtbaar dat er steeds meer bedrijven het belang en de mogelijkheden inzien van social media. Ook online via deze sociale kanalen is het mogelijk met een winstoogmerk marketing in te zetten. Tegenwoordig bestaat een groot deel van de social media uit een commercieel doel en social selling.

Er waren in 2020 meer dan 50 miljoen kleine bedrijven die Facebook inzetten om te connecten met klanten. 71% van de consumenten hebben daarnaast aangegeven dat een goede ervaring van een merk op social media ervoor zorgt dat zij het aanbevelen bij anderen. Daarnaast zijn er 21% van de consumenten die hebben aangegeven dat zijn sneller iets kopen van een merk die zij via social media kunnen benaderen en 74% van de consumenten deelt video’s of foto’s van een merk. 1 op de 3 online gebruikers gebruikt social media om informatie op te zoeken van producten of bedrijven.

Het is voor bedrijven belangrijk niet achter te lopen op de concurrentie. Er zijn echter een aantal factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Kunt u als bedrijf genoeg tijd investeren in social media marketing? Heeft u de juiste kennis en inspiratie? Kunt u de Key Performance Indicators analyseren? Daarom kunt u het beste bij ons de social media marketing uitbesteden.

Social Media Training

Heeft u geen kennis van social media, maar ziet u wel het belang in en wilt u ermee aan de slag? Geen probleem, wij kunnen u helpen. Om uw kennis van social media te vergroten bieden wij social media training aan. In één dagdeel bieden wij u alle informatie om uw kennis te vergroten. Naast alle benodigde informatie pas je het ook gelijk toe in de praktijk. Vervolgens kunt u zelf aan de slag gaan!

Zo beschikt u dus over alle informatie om zelf een begin te maken met social media. Echter is het nog steeds aan te raden dit te laten uitvoeren door een professional die de kennis en ervaring heeft.

Uw investering social media training €225,-

Social Media Scan en Adviesrapport

Wilt u weten hoe uw social media ervoor staat of inzicht krijgen in eventuele verbeterpunten? Kies dan eerst voor onze social media scan. Wij lichten uw social media door om een mooi rapport op te stellen. Daarna voorzien wij u van een social media adviesrapport, met het doel uw social media kanalen en activiteiten te verbeteren. Door middel van de scan en het adviesrapport komt u erachter hoe uw huidige kanalen ervoor staan, wat er verbeterd kan worden en op welke manier.

Uw investering voor de social media scan en adviesrapport: €350,-

Meer weten?

Online marketingbureau Marketway helpt jou verder!

Niels van der Deijl - Marketway

Niels van der Deijl
Founder Marketway

U kunt hier direct contact opnemen.

Heeft u vragen over de marketingactiviteiten die wij als online marketingbureau uitvoeren om u online te laten groeien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te behandelen, eens kennis te maken of om een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag verder over een van de onderstaande onderwerpen, zoals de activiteiten die uitgevoerd worden als u uw social media laat uitbesteden.

– Advertentiecampagnes

– Design

– Huisstijlen

– Social media management

– Strategieën

– Websites en webshops

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.