Websites laten maken

“Wat is het belangrijkste om als bedrijf te hebben, een website of social media?” Deze vraag is ons wel eens vaker gesteld. Hoewel het niet meer weg te denken is om als bedrijf actief bezig te zijn op social media blijft een website belangrijker. Steeds vaker komen wij het tegen dat een bedrijf zijn website jaren lang niet heeft aangeraakt en wat is dat zonde…. Daarom kunt u bij ons een nieuwe webshop of website laten bouwen of een website laten updaten. Een website laten bouwen door Marketway is de ideale optie om uw online zichtbaarheid te verbeteren. Een website is namelijk het online visitekaartje van een organisatie. Met passie ontwikkelen wij een website waar uw huisstijl en brand identity perfect in naar voren komt. Daarnaast houden wij tijdens het maken van een website rekening met de SEO optimalisatie zodat uw Google Ranking positief beïnvloed wordt.

De website mogelijkheden!

Een Nieuwe website – €500,-

Een nieuwe website is te realiseren vanaf €500,-. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een website passend bij uw bedrijf, branche en behoeften.

Website update – €750,-

Voor een vast tarief wordt de volledig website ge-update, ongeacht hoeveel wijzigingen. Er kunnen onder andere nieuwe pagina’s worden toegevoegd en de lay-out kan worden gewijzigd.

Website onderhoud – €50,- p.m.

Elke website heeft onderhoud nodig, wij onderhouden wekelijks uw website zodat onder andere de updates worden uitgevoerd en er reservekopieën worden gemaakt.

Bekijk hier enkele websites die wij hebben ontwikkeld!

Brandwacht Inside
Website

In 2020 hebben wij de mooie website voor Brandwacht Inside mogen ontwikkelen en lanceren. Wij zijn erg trots bij te dragen aan de groei van deze jonge organisatie.

Bezoek site
Brandwacht Inside website - Marketway website & webshops
D. vd Berg Installaties BV website - Marketway
Loodgieter vd Berg
Website

In januari 2021 hebben wij deze leuke website mogen ontwikkelen voor deze gevestigde organisatie in de installatiebranche.

Bezoek site
LG Health Training
Website

Voor startende onderneming LG Health Training hebben wij een mooie website ontwikkeld wat past bij de identiteit die hij wilt uitstralen! Hopelijk draagt het bij aan zijn groei!

Bezoek site
LG Health Training - Marketway
PIT Wijnen website - Marketway
PIT Wijnen
Website update

PIT Wijnen was als wijnleverancier aan de horeca toe aan een nieuwe website. Deze hebben wij voor hun mogen updaten.

Bezoek site
B3 bouwadviseurs
Website

Voor B3 bouwadviseurs hebben wij eind 2021 een website ontwikkeld. Deze website weerspiegeld de identiteit van B3 bouwadviseurs en wat zij doen. Met ook een duidelijke inzicht in het portfolio.

Bezoek site
B3 bouwadviseurs website - Marketway
Kokshoorn bouwadvisering
Website update

Kokshoorn Bouwadvisering was toe aan de vernieuwing van hun website. Tijdens deze update was het uitgangspunt om het oude design van de website te hanteren, echter wel uit te breiden en verbeteren.

Bezoek site
Meer weten?

Online marketingbureau Marketway helpt jou verder!

Niels van der Deijl - Marketway

Niels van der Deijl
Founder Marketway

U kunt hier direct contact opnemen.

Heeft u vragen over de marketingactiviteiten die wij als online marketingbureau uitvoeren om u online te laten groeien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te behandelen, eens kennis te maken of om een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag verder over een van de onderstaande onderwerpen, zoals een website laten maken.

– Advertentiecampagnes

– Design

– Huisstijlen

– Social media management

– Strategieën

– Websites en webshops

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.