Websites en Webshops

“Wat is het belangrijkste om als bedrijf te hebben, een website of social media?” Deze vraag is ons wel eens vaker gesteld. Hoewel het niet meer weg te denken is om als bedrijf actief bezig te zijn op social media blijft een website belangrijker. Steeds vaker komen wij het tegen dat een bedrijf zijn website jaren lang niet heeft aangeraakt en wat is dat zonde…. Daarom kunt u bij ons een nieuwe webshop of website laten bouwen of een website laten updaten. Een website laten bouwen door Marketway is de ideale optie om uw online zichtbaarheid te verbeteren. Een website is namelijk het online visitekaartje van een organisatie. Met passie ontwikkelen wij een website waar uw huisstijl en brand identity perfect in naar voren komt. Daarnaast houden wij tijdens het maken van een website rekening met de SEO optimalisatie zodat uw Google Ranking positief beïnvloed wordt.

Website en webshop - Marketway

De website mogelijkheden!

Een Nieuwe website – €500,-

Een nieuwe website is te realiseren vanaf €500,-. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een website passend bij uw bedrijf, branche en behoeften.

Website update – €750,-

Voor een vast tarief wordt de volledig website ge-update, ongeacht hoeveel wijzigingen. Er kunnen onder andere nieuwe pagina’s worden toegevoegd en de lay-out kan worden gewijzigd.

Website onderhoud – €50,- p.m.

Elke website heeft onderhoud nodig, wij onderhouden wekelijks uw website zodat onder andere de updates worden uitgevoerd en er reservekopieën worden gemaakt.

Een greep uit ons portfolio!

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden. 

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.

Marketing consultant Niels van der Deijl Marketway

Niels van der Deijl

Kimberly Tieleman - Marketway

Kimberly Tieleman

Your Brand. Your Marketing. Our Service!

Diensten

Cutomer service

Contact