Brandwacht Inside: succesvol in de brandveiligheid branche

Marketing | Branding | Website | Strategie | UX | ads

Het bedrijf

De marketingafdeling van Brandwacht Inside opzetten.

Wij zijn erg trots om al ruim twee jaar te mogen bijdragen aan een van de snelst groeiende organisaties in de veiligheidsbranche. Het bedrijf is in 2020 opgericht om de veiligheid op de werkvloer van haar klanten optimaal te waarborgen.

In 2020 zijn wij aan de slag gegaan met het opzetten van de marketingafdeling van de organisatie. Op deze manier wilde wij bijdragen aan het opzetten van het bedrijf binnen de branche en de brand awareness te verbeteren.

Maar wat is Brandwacht Inside precies? Brandwacht Inside streeft naar het leveren van de beste service en hoogste kwaliteit in de (brand)beveiligingsbranche. Het bedrijf voorziet haar klanten van de beste oplossingen in de brandbeveiliging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van brandwachten, veiligheidskundigen en beveiligers. Het beveiligingen van werkomgevingen is immers makkelijke taak. Zij weten dagelijks bij te dragen aan het waarborgen van een veilige omgeving voor werknemers en het minimaliseren van calamiteiten op de werkvloer.

De werkzaamheden

“Bekijk hier de activiteiten waar wij mee begonnen zijn.”

Website

De website van Brandwacht Inside is in november 2020 gelanceerd.

Social media

Brandacht Inside is ondertussen online gegroeid tot een van de grootste brands uit de branche.

Branding

Wij hebben de herkenbare branding ontworpen.

Strategie

Voor Brandwacht Inside werken wij aan meerdere strategieën.

Klantervaring

“bedankt voor de fijne samenwerking”

“Zeer betrouwbaar, goede service en een super goede website gebouwd voor ons, erg vriendelijk en altijd bereikbaar. Wij zullen dan ook gebruik blijven maken van Marketway in de toekomst. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Wilt u kennis maken met Brandwacht Inside? Neem dan hier contact op. Als u graag meer informatie van ons wilt over de werkzaamheden, neem dan eens contact op.