HOS VeiligheidsCombi: De partner voor een (brand)veilige werkomgeving!

Marketing | Social Media | Websites | Strategieën

Het bedrijf

HOS zorgt al sinds 2014 voor de veiligheid op werkvloeren. 

HOS VeiligheidsCombi BV waarborgt de (brand)veiligheid op de werkvloeren van alle organisaties. HOS VeiligheidsCombi is gespecialiseerd in het inzetten van brandwachten, veiligheidskundigen en beveiligers. Daarnaast is HOS in te schakelen voor de aanschaf van verschillende veiligheidsattributen. HOS waarborgt de veiligheid op werkvloeren door een actieve werkhouding, het meedenken in oplossingen, betrokkenheid, flexibiliteit, respect en het nakomen van afspraken.

De coördinatoren van HOS nemen kennis en ervaring mee naar de projecten, waar ze tevens zelf meewerken om de kernwaarden van het bedrijf en de veiligheid van de opdrachtgever te waarborgen. HOS staat daarnaast in de markt ook bekend als Brandwacht Online.

De werkzaamheden

“Van social media tot websites en content tot huisstijlen…”

Voor HOS VeiligheidsCombi bieden wij het totaal pakket aan. Van social media management tot het maken en beheren van websites, en van het updaten van hun branding tot het maken van bedrijfscontent. Lees hier alles wat wij ze aanbieden.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Wij managen de Instagram, Facebook en LinkedIn social media profielen van HOS VeiligheidsCombi. Wij zetten deze kanalen ter verhoging van de online naamsbekendheid van HOS.

WEB ONDERHOUD EN SERVICE

Naast het onderhouden van de websites van HOS VeiligheidsCombi houden wij ons ook regelmatig bezig met het updaten van het design en teksten van de website.

www.hosveiligheidscombi.nl
www.brandwachtonline.nl

CONTENT DESIGN

Wij managen niet alleen de social media kanalen, maar ontwerpen ook de social media content. Een erg belangrijke activiteit omdat het streven is 1x per week te posten op de verschillende social media kanalen van HOS.

HUISSTIJLEN

Het is belangrijk de huisstijlen te blijven ontwikkelen. Daarom blijven wij de huisstijlen door ontwikkelen. Denk hierbij aan het ontwerpen van flyers en briefpapier.