— Services

Social Media Management

Ontdek de services Vrijblijvend proberen

Waarom social media uitbesteden voor jou de beste optie kan zijn…

Er zijn verschillende redenen waarom het uitbesteden van uw social media activiteiten aan Marketway een goede keuze is. Wij hebben de specialistische kennis voor jou in huis, hierdoor kunnen wij efficiënte en effectieve social media campagnes uitvoeren. Doordat jij de social media niet meer in-house hoeft te beheren scheelt het tijd en dus geld. Wij voeren onze campagnes uit op verschillende channels en coördineren deze om ze te kunnen optimaliseren, met analyse en rapportage. Daarnaast kunnen wij jouw content creëren met een aantrekkelijke en effectieve inhoud.

4 Redenen om uw social media uit te besteden aan Marketway!

1. Vergroot uw naamsbekendheid

2. Consistent online aanwezigheid

3. Bespaart u tijd

4. U kunt doorgaan met uw bedrijfsactiviteiten

Samen kunnen wij een gepersonaliseerd pakket samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor één van onze vastgestelde pakketten te kiezen. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn, hoe een gepersonaliseerd pakket ingedeeld kan worden of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een aantal interessante statistieken

4000000000+

Gebruikers

110 Minuten +

Gebruik per persoon per dag

54%

Van de gebruikers gebruikt social media om producten te onderzoeken

Content Design

Wij zijn als content designer verantwoordelijk voor het ontwerpen en creëren van visuele inhoud voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan content voor jouw social media kanalen, zoals afbeeldingen, video’s, infographics en GIF’s. Wij zorgen voor een aantrekkelijke inhoud, die relevant is voor jouw bedrijf en target group. Deze dragen bij aan het behalen van jouw marketingdoelstellingen!

Visuele inhoud die past bij jouw bedrijf!

Geoptimaliseerd voor social media kanalen!

Juiste formaten en grottes!

Analyse van de content!

Sluit aan bij op de huisstijl!

Wij volgen de laatste trends!

Social Media Adviesrapport en training

Wij leveren een social media adviesrapport aan met het doel aanbevelingen geeft voor het verbeteren van de social media-strategie van een bedrijf. Dit rapport kan onder andere de volgende onderdelen bevatten:

 1. Analyse van huidige social media-inspanningen
 2. Doelstellingen en KPI’s
 3. Aanbevelingen voor inhoud en strategie
 4. Aanbevelingen voor targeting en advertenties
 5. Analyse en rapportage
 6. Budgettaire en tijdsplanning

Daarnaast bieden wij een social media training aan die kan bestaan uit een aantal verschillende onderwerpen en activiteiten, afhankelijk van de specifieke doelstellingen van de training. Hier zijn enkele voorbeelden van onderwerpen die in een social media training kunnen worden behandeld:

 1. De verschillende social media-platformen
 2. Het opstellen van een social media-strategie
 3. Inhoudscreatie
 4. Adverteren
 5. Analyse en rapportage
 6. Reputatiebeheer
 7. Workshop/oefeningen

Social media beheer

Social media beheer is het proces van het plannen, uitvoeren en evalueren van social media activiteiten om de online aanwezigheid en reputatie van een bedrijf of organisatie te verbeteren. Met als belangrijkste taken het onderhouden van een aanwezigheid op verschillende social media platformen, door het regelmatig updaten van profielen en het beantwoorden van vragen en opmerkingen van volgers. Daarnaast ook het monitoren van de prestaties en analytics door het bijhouden van de belangrijke KPI’s en statistieken.

Social media beheer van Marketway kan helpen bij het verhogen van de online zichtbaarheid, het versterken van de merkreputatie en het genereren van verkoop- of leadgenererende activiteiten.

Succesvolle projecten

Services

Marketingservices op één plek

 

Advertenties 

Bekijk service

Content Design 

Bekijk service

Social Media
Management 

Bekijk service

Strategieën 

Bekijk service

Website Building & Beheer 

Bekijk service