SV nootdorp: voor offline en online verbondenheid

Website | Social media | Content | Strategie | commissie

De vereniging

“Het creëren van online verbondenheid…”

Wij zijn samen met Nootdorpse voetbalvereniging, SV Nootdorp, een strategische samenwerking aan gegaan. Het doel achter deze samenwerking is het verbeteren van de online verbondenheid tussen de vereniging en alle betrokkenen, zoals vrijwilligers, leden en spelers. SV Nootdorp staat bekend als een gezellige voetbalvereniging die plezier en prestatie goed weten te balanceren. Zo spelen de jeugdelftallen en de seniorenselectie op een hoog amateurniveau.

Namens SV Nootdorp zullen wij ons focussen op het professionaliseren van de social media en website. In samenwerking met de webcommissie streven wij de website op verschillende vlakken te verbeteren, te updaten en de leden optimaal van leuke content te voorzien.

Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan de sponsoren, die met hun bijdrage en steun, veel mogelijk maken bij de vereniging.

De werkzaamheden

Hoe zorgen wij voor verbondenheid?

Website

Wij zorgen voor het vernieuwen van de verenigingswebsite. Door de website up-to-date te houden en content te plaatsen kan er onder de leden meer traffic gegenereerd worden.

Social media

Een van de doelstellingen is het professionaliseren van de social media van SV Nootdorp, waaronder op Facebook en Instagram. Zodoende hebben wij online onderscheid gemaakt tussen de senioren selectie en de vereniging.

Content

Namens SV Nootdorp maken wij de content voor de website en op social media. Daarnaast optimaliseren wij de content die wij vanuit de betrokkenen bij de vereniging aangereikt krijgen.

Commissie

Wij zijn daarnaast onderdeel van de webcommissie waarmee wij ons richten op het beheren van de online aspecten van de vereniging.

Ervaring

“Ik heb Niels leren kennen als een “professionele spreekbuis”. Naast het feit dat je als klant enorm efficiënt en snel met hem kan schakelen inzake werk gerelateerde onderwerpen, is hij ook nog eens een erg klantvriendelijk persoon. Erg tevreden over de huidige samenwerking en kijk zeker uit naar een gezamenlijke toekomst!!”

Sander Jansen
Voorzitter SV Nootdorp