loader image

Voor ons is 2022 goed van start gegaan! Wij hebben al vroeg in het jaar twee nieuwe websites online mogen lanceren. Een van deze websites is de website van B3 bouwadviseurs. Wilt u deze website bekijken? Dat kan via www.b3.nl.

B3 bouwadviseurs is een bouwadviesbureau uit Wassenaar. Sinds 1999 zijn zij actief met verschillende aspecten tijdens het bouwproject. De expertises van B3 bouwadviseurs liggen bij projectmanagement, kostenbewaking, contractvorming, uitvoeringsbegeleiding en vergunningen.Ā Deze activiteiten voeren zij uit ter ondersteuning van het werkterrein van ontwikkelaars, overheden en architecten.

Zij streven ernaar u optimaal te adviseren tijdens het bouwproces van uw project. Dankzij de jarenlange ervaring die zij hebben met vele facetten binnen het bouwproces.

B3 bouwadviseurs - website marketway
De vernieuwde b3 bouwadviseurs website

Begin 2022 hebben wij de vernieuwde B3 bouwadviseurs website gelanceerd. In samenwerking met B3 hebben wij een design samengesteld dat perfect aansluit op de identiteit die zij willen uitstralen. Het design oogt fris en modern, daarnaast staat de persoonlijke service centraal.

Aangezien B3 al sinds 1999 actief is in de bouwbranche hebben zij mogen bijdragen aan vele mooie projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten zoals het Centraal Station in Den Haag, De Nederlandse Bank, verschillende appartementen complexen en kantoren. Het was dan ook belangrijk geselecteerde projecten inzichtelijk te maken op de website en een duidelijk portfolio te creƫren. Zorgen dat elke dienst bij de projecten duidelijk inzichtelijk is, was hierbij het uitgangspunt.

De projecten waar B3 aan het bijgedragen zijn zeker een mooie portfolio pagina waard geweest! U kunt de vernieuwde website bezoeken via www.b3.nl, of bezoek de nieuwe LinkedIn pagina van B3 voor meer informatie.

Is uw website ook aan vernieuwing toe? Of wilt u een volledig nieuwe website laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en helpen u daar graag bij. U kunt ook verdere informatie vinden op onze website.