Over Ons

“Your Brand. Your Marketing. Our Service!”

Marketway is een full-service marketingbureau in Den Haag die zowel online als offline alle facetten van marketing uitvoert. Door middel van consultancy en uitvoering ondersteunen wij u, met het doel uw marketing potentie en doelstellingen te behalen. Bij ons staat samenwerken centraal, door samen te werken is het mogelijk het beste resultaat te behalen waar u baat bij heeft. Want:

“Coming together is a beginning, staying together is a progress, and working together is a success.” Henry Ford

Binnen Marketway leggen wij de nadruk op: social media, websites en strategieën. Daarnaast ondersteunen wij u in grafisch design voor uw online en offline activiteiten. Samen ontwikkelen wij ook een volledige huisstijl die aansluit bij uw organisatie. Wij zijn als marketingbureau gevestigd in regio Den Haag, maar zijn door heel Nederland actief.

Hoe is Marketway ontstaan

“Voorjaar 2020. In deze periode was ik nog druk bezig met zijn afstudeeropdracht. Ondertussen brak er een wereldwijde pandemie uit, het Covid-19 virus. Dit zette mij aan het denken. De economie werd door deze pandemie hard geraakt wat ervoor zorgde dat veel bedrijven gingen bezuinigen. De kans op een mooie baan na het afstuderen nam op deze manier snel af. Zodoende begon ik na te denken over mijn toekomstige carrière en het opzetten van een eigen marketingbureau. Ik zag namelijk dat veel bedrijven juist in die periode behoefte kregen in een goede online vertegenwoordiging en marketing activiteiten van een hoge kwaliteit. Echter gingen ook veel bedrijven op hun financiën letten. Dit zorgde ervoor dat ik met Marketway een perfecte balans wilde aanbieden tussen een hoge kwaliteit en een laag financiële risico voor mijn opdrachtgevers. Zodoende kan ieder bedrijf beschikken over bijpassende marketingactiviteiten van een hoog niveau met het doel hun omzet en naamsbekendheid te vergroten.”

Missie

Marketway wil het marketing potentieel van bedrijven verhogen, met het doel groei te genereren door middel van advies en uitvoering van marketing activiteiten.

Visie

Elk bedrijf inspireren en enthousiasmeren op het gebied van marketing, ten einde bewustzijn voor het belang van marketing te creëren.

Contact

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij brengen u graag vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden. 

Wij nodigen u dan graag uit voor een kop koffie.

Marketing consultant Niels van der Deijl Marketway

Niels van der Deijl

Kimberly Tieleman - Marketway

Kimberly Tieleman

Your Brand. Your Marketing. Our Service!

Diensten

Cutomer service

Contact