Over Marketway

Met passie voor marketing begonnen aan een uitdaging waarvan niemand weet waar die eindigt. Daarom werken wij elke dag aan het neerleggen van een goede weg voor ondernemers en bedrijven.

Meer weten?

Neem de volgende stap

Wij zijn een online marketingbureau uit Nootdorp. Bij Marketway geloven wij er in dat ieder bedrijf toegang moet hebben tot het bereiken van zijn potentiële doelgroep, ook wanneer de middelen hiervoor beperkt zijn. Jij hebt hier misschien de kennis niet voor, maar wij wel!

Onze visie

Sponsor

Trotse sponsor van SV Nootdorp

Sinds 2021 zijn wij als online marketingbureau uit Nootdorp sponsor geworden van voetbalvereniging SV Nootdorp, uit Pijnacker-Nootdorp. Gedurende de seizoenen 2021 – 2022 en 2022 – 2023 zullen wij deze mooie vereniging sponsoren. Daarnaast zijn wij in december 2021 een mooie strategische samenwerking begonnen. Tijdens deze samenwerking streven wij naar het verbeteren van de online verbinding tussen de sportvereniging en haar leden.

Meer weten over onze samenwerking?

Ook op social media bereikbaar!

Volg ons op onze social media kanalen om leuke updates te krijgen over Marketway en onze afgeronde/lopende projecten. Zo leert u ons beter kennen.

Of stuur ons een berichtje

Ons team

Marketway

Specialist in het opzetten van een full-scale marketing voor zzp’ers en kleine bedrijven. Met daarnaast veel passie voor sport, muziek, horeca en reizen.

Niels van der Deijl

Eigenaar

Kimberly weet als geen ander hoe een doelgroep te bereiken op social media. Zij heeft veel passie voor reizen.

Kimberly Tieleman

Social media & content creator

2020

Marketway is geopend

In de zomer van 2020 zijn de voorbereidingen getroffen en per 1 september 2020 is Marketway officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

2022

Van zolderkamer naar kantoor

Marketway verhuisd per 15 juni 2022 naar een nieuwe kantoorruimte. Wij trekken in bij Reflectiestraat 47, op industrieterrein Heron in Nootdorp.